Καλώς Ήρθατε στην 3Dx
x IS FOR ANYTHING
Μαθετε Περισσοτερα

Υπηρεσιες

Γιατί να Επιλέξετε την 3Dx;

3D Εκτυπώσεις Υψηλής Ανάλυσης

Προσφέρουμε εκπληκτικά λεπτομερείς 3D εκτυπώσεις σε ποικιλία υλικών, υφών και χρωμάτων. Ρίξτε μια ματιά παρακάτω στο πορτφόλιό μας για να πάρετε μια ιδέα από την ποιότητα και τη λεπτομέρεια των εκτυπώσεών μας.

Δημιουργία 3D Μοντέλων

Μπορούμε να μοντελοποίησουμε πρακτικά οτιδήποτε σε 3D, είτε έχετε τις ακριβείς προδιαγραφές του αντικειμένου που θέλετε είτε απλά μια ιδέα για το πώς το θέλετε στο μυαλό σας.

Υπηρεσίες 3D Σάρωσης

Προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες 3D σάρωσης, για αντικείμενα μεγέθους από ένα ζάρι έως ένα αυτοκίνητο. Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο, να βελτιώσετε ένα υπάρχον προϊόν ή να διορθώσετε ένα σπασμένο, εμείς κάνουμε την όλη διαδικασία παιχνιδάκι!

Ποικιλία Χρωμάτων

Διαθέτουμε περισσότερα από 35 ξεχωριστά χρώματα για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων και "εξωτικών" χρωμάτων όπως Αστραφτερό Χρυσό, Πύρινο Κόκκινο, ακόμα και Διαφανές.

Άμεση Απόκριση

Απαντάμε σε κάθε αίτημα και παρέχουμε ολοκληρωμένη και λεπτομερή προσφορά σε λιγότερο από 24 ώρες.

Αποστολή Σε Όλο Τον Κόσμο

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και στέλνουμε τα προϊόντα μας σε κάθε γωνιά της γης, είτε με ταχυδρομικές είτε με courier υπηρεσίες.

Πορτφoλιο

Μια ματιά στο τι μπορεί να φτιάξει η 3Dx για σας

Συνηθεις Ερωτησεις

Σχετικά με την 3D Εκτύπωση...

Η 3D εκτύπωση είναι η διαδικασία μετατροπής μιας ψηφιακής απεικόνισης ενός αντικειμένου σε ένα πραγματικό, χειροπιαστό αντικείμενο. Αν και ο Charles Hull πρώτος ανέπτυξε τη συγκεκριμένη τεχνολογία το 1984, μόλις πρόσφατα έχει αρχίσει η 3D εκτύπωση να γίνεται ευρέως γνωστή και διαθέσιμη στο ευρύτερο κοινό. Οι 3D εκτυπωτές έχουν παρόμοια λογική με τον γνωστό εκτυπωτή γραφείου που χρησιμοποιείτε ήδη στο σπίτι ή στην εργασία σας για να δημιουργήσετε αντίγραφα εγγράφων που έχετε σε ηλεκτρονική μορφή, με τη διαφορά ότι ο 3D εκτυπωτής δημιουργεί ένα στέρεο τρισδιάστατο αντικείμενο μέσα από μια ποικιλία υλικών, και όχι απλά μια σελίδα χαρτιού.
Για να εκτυπώσουμε οτιδήποτε, χρειαζόμαστε έναν 3D εκτυπωτή, πρώτη ύλη και ένα ψηφιακό μοντέλο του αντικειμένου που θέλουμε να δημιουργήσουμε. Η 3D εκτύπωση εισάγει το σχέδιο του αντικειμένου του - το σχήμα του - στο μοντέλο του υπολογιστή, και έπειτα "κόβει" το μοντέλο αυτό σε ξεχωριστά στρώματα υλικού τα οποία τοποθετούνται το ένα πάνω στο άλλο για να φτιάξουν τη μορφή του αντικειμένου. Είτε πρόκειται για αντικείμενο μικρό όσο ένα φλυτζάνι ή μεγάλο όσο ένα αυτοκίνητο, η διαδικασία ξεκινάει με το κατώτατο, βασικό στρώμα και έπειτα δημιουργεί από πάνω κάθε επιπλέον στρώμα (ένα στρώμα τη φορά), έως ότου παραχθεί ολόκληρο το αντικείμενό μας.
Όπως λέει και το σλόγκαν μας, μπορούμε να εκτυπώσουμε πρακτικά οτιδήποτε σκεφτούμε! Ρίξτε μια ματιά στο πορτφόλιό μας για να δείτε μερικές ιδέες που μετατράπηκαν σε τρισδιάστατα αντικείμενα. Σίγουρα το μέγιστο μέγεθος εκτύπωσης είναι ένας παράγοντας, καθώς οι περισσότεροι 3D εκτυπωτές έχουν περιορισμένες δυνατότητες όσον αφορά στη δυναμικότητά τους σε όγκο εκτύπωσης, αλλά φυσικά μπορούμε να ενώσουμε πολλαπλά εκτυπωμένα κομμάτια για να δημιουργήσουμε μια πολύ μεγαλύτερη κατασκευή. Το πρώτο εκτυπωμένο αυτοκίνητο και το πρώτο εκτυπωμένο σπίτι είναι ήδη πραγματικότητα, οπότε ουσιαστικά το μόνο όριο στη δημιουργία δεν είναι το μέγεθος... είναι η φαντασία μας!
Φυσικά! Μπορούμε να υλοποιήσουμε οποιαδήποτε ιδέα σας έρχεται στο μυαλό και να τη μετουσιώσουμε σε ένα 3D ψηφιακό μοντέλο, έτοιμο για εκτύπωση. Σε περίπτωση που έχετε ήδη το μοντέλο στα χέρια σας (είτε το έχετε δημιουργήσει οι ίδιοι είτε το έχετε κατεβάσει από το διαδίκτυο), μπορούμε να το εκτυπώσουμε κατευθείαν ή να το διαμορφώσουμε πρώτα σύμφωνα με τη δική σας ανάγκη και το δικό σας προσωπικό στυλ. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες!
Όπως μπορεί να φανταστεί κανείς, η 3D εκτύπωση είναι γενικά μια αρκετά χρονοβόρα διαδικασία. Όλα εξαρτώνται, όπως είναι αναμενόμενο, από το μέγεθος του αντικειμένου, την επιθυμητή ποιότητα εκτύπωσης και τις προδιαγραφές και δυνατότητες του ίδιου του εκτυπωτή. Λαμβάνοντας αυτά υπ'όψη, μια διαδικασία 3D εκτύπωσης μπορεί να πάρει από μισή ώρα (για αντικείμενα μεγέθους λίγων κυβικών εκατοστών) μέχρι και περισσότερο από μία μέρα (για ένα μεγάλο και πολύπλοκο βάζο, για παράδειγμα). Το παρακάτω βίντεο, για παράδειγμα, δείχνει μια διαδικασία διάρκειας 7,5 ωρών, επιταχυμένη σε 30 δευτερόλεπτα.
Με δεκάδες κατασκευαστές πρώτων υλών αυτή τη στιγμή ανά τον κόσμο, υπάρχουν κυριολεκτικά αμέτρητες επιλογές εκτύπωσης του μοντέλου μας στο χρώμα που επιθυμούμε. Πέρα από τα παραδοσιακά χρώματα, όπως το κόκκινο, το κίτρινο ή το μπλέ, μπορούμε να τυπώσουμε και σε ποικιλία πιο "εξωτικών" χρωμάτων, όπως Αστραφτερό Χρυσό, Πύρινο Κόκκινο, ακόμα και Διαφανές:
Η 3D σάρωση είναι μια ανέπαφη και μη καταστρεπτική διαδικασία κατά την οποία μια λεπτή δέσμη laser συλλαμβάνει ψηφιακά τη μορφή και το σχήμα ενός φυσικού αντικειμένου. Με άλλα λόγια, η τρισδιάστατη σάρωση είναι μια μέθοδος απεικόνισης του ακριβούς μεγέθους και σχήματος ενός αντικειμένου στον υπολογιστή με τη μορφή ψηφιακού, τρισδιάστατου μοντέλου. Η μέθοδος αυτή είναι ιδανική για απεικόνιση και μέτρηση καμπύλων επιφανειών και πολύπλοκων γεωμετριών, οι οποίες απαιτούν τεράστιο όγκο δεδομένων για την καταγραφή τους, κάτι που δε θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να επιτευχθεί με τη χρήση παραδοσιακών μετρητικών και καταγραφικών μεθόδων.
Με μια λέξη: παραμετροποίηση. Μέσα από την 3D εκτύπωση, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα σχέδιο ακριβώς όπως το έχουμε σχηματίσει στο μυαλό μας, ή ακόμα πιο εύκολα, μπορούμε να τροποποιήσουμε ένα υπάρχον σύμφωνα με τις δικές μας λεπτομέρειες και ανάγκες. Το αποτέλεσμα είναι πάντοτε πολύ πιο γρήγορο και πολύ πιο οικονομικό από τους παραδοσιακούς τρόπους παραγωγής, καθώς αποφεύγονται έξοδα όπως το κόστος δημιουργίας καλουπιού ή η απαίτηση για ελάχιστη παραγγελία Χ κομματιών. Και φυσικά, μην ξεχνάτε και την τεράστια ποικιλία μας σε χρώματα και υφές εκτύπωσης!
Για να παραγγείλετε από εμάς, μπορείτε πολύ απλά να χρησιμοποιήσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας (ή να μας στείλετε e-mail στη διεύθυνση info@3dx.gr) περιγράφοντας την ιδέα / ανάγκη σας κι εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας προσφέρουμε την βέλτιστη λύση, κομμένη και ραμμένη πάνω στις δικές σας ανάγκες και προδιαγραφές.

Επικοινωνια